Tervetuloa Priimuksen kotisivuille ja blogiini!

Olemme uusi, tämän päivän vaatimuksia varten perustettu taloyhtiöihin ja muihin kiinteistöihin keskittyvä vakuutusmeklaritoimisto.

Olen tehnyt yhteistyötä isännöitsijöiden ja taloyhtiöiden hallitusten kanssa jo 20 vuoden ajan taloyhtiöiden ja muiden kiinteistöyhtiöiden vakuutusten ja yleensäkin riskien hallinnan parissa. Nyt katsoin, että on aika perustaa oma yritys auttamaan taloyhtiöitä monipuolisissa vakuutushaasteissa.

Lähtiessäni pois edellisestä samalla toimialalla toimivasta työpaikastani joulukuussa 2017 sain asiakkailtani niin paljon positiivista palautetta, että katsoin alalla jatkamisen yrittäjänä olevan mahdollista – jopa toivottavaa.

Kiinteistövakuutuksen tarkistaminen

Milloin taloyhtiönne vakuutusturva on viimeksi tarkistettu – myös vakuutusmaksun osalta? Onko teillä ollut haastavia vahinkotapauksia, joissa taloyhtiön etua valvovalle, vakuutusalan ammattilaiselle olisi ollut käyttöä? Ole yhteydessä – niin katsotaan mitä tarpeita teillä on ja miten voimme olla avuksi!

Aloitan blogikirjoitukseni perinteistä kirjoittelusta poiketen niistä riskeistä, joita kiinteistövakuutus ei korvaa. Varsinkin näihin riskeihin tulisi taloyhtiössä kiinnittää huomiota.

Kommentoi ja anna palautetta kirjoituksestani yleisesti tai yksityisesti kirjoittajalle: Jari Niemelä, puhelin 044 9867 295, jari@priimus.fi.

Ole yhteydessä – niin katsotaan mitä tarpeita teillä on ja miten voimme olla avuksi!

Jaa artikkeli